Telefon MIRCRIS

Societatea MIRCRIS SRL este o firmă având capital privat integral românesc. Obiectul principal de activitate îl constituie închirierea utilajelor de construcţii în principal închirierea excavatoarelor de toate tipurile oriunde în ţară.

În plus efectuăm servicii de demolări, lucrări de excavaţii, terasamente, fundaţii şi decopertări.

O echipă experimentată şi profesionistă este unul din cele mai importante avantaje competitive pe care o companie cu tradiţie în domeniul închirierii utilajelor de construcţii şi a excavatoarelor, le poate aduce partenerilor prezenţi, precum şi potenţialilor parteneri.

MIRCRIS SRL închiriază excavatoare şi contactează lucrări în sistemul bine cunoscut de antreprenoriat general, direct de la compania investitoare.

Oferta pentru închirieri excavatoare este vastă, firma noastră punând la dispoziţie atât excavatoare de gabarit mare, mini-excavatoare de gabarit redus pentru lucrări mai mici precum şi profesionişti ce oferă consultanta în alegerea şi utilizarea excavatoarelor.

Un rol important în strategia de management a companiei l-a avut şi îl are în continuare menţinerea standardelor de calitate. Dorim să fim văzuţi de clienţii noştrii că o parte importantă a succesului proiectelor lor datorită standardelor noastre înalte şi a siguranţei şi încrederii pe care o oferim. Astfel, datorită sistemelor tehnice mobile putem asigura rezolvarea oricăror defecţiuni apărute la excavatoare în timp util, în orice zi şi la orice oră orice defecţiune se remediază în max. de 48 ore.

Obiectivul nostru este dezvoltarea unor relaţii parteneriale calitative şi satisfacerea tuturor clienţilor noştri atât în Galaţi cât şi în toată ţara. S.C MIRCRIS S.R.L. vă mulţumeşte pentru atenţia acordată şi va sta la dispoziţie pentru toate solicitările dumneavoastră.